Новини

Диадженти стана част от грандиозния форум MEDICA 2023

С гордост и радост обявяваме, че Диадженти – вашият избор за Балнео, СПА и Уелнес оборудване затвърди добрите търговски практики и партньорски отношения, и откри нови обещаващи такива на изложението МЕДИКА, което се състои в Дюселдорф, Германия.

С над 5300 изложители и 83 000 посетители от 70 държави, МЕДИКА в Дюселдорф се превърна в един от най-значимите B2B търговски форуми в света. В този търговски рай на иновации бяха представени широка гама от иновативни продукти и услуги от областта на медицината, лабораторните технологии, диагностиката, здравните и ИТ среди, мобилното здравеопазване, както и физиотерапевтичните/ортопедичните технологии и медицинските консумативи. Обширната програма от първокласни форуми, конференции и специални събития предоставя възможности за интересни презентации и дискусии с експерти и политици, а също така включи представяне на нови продукти и церемонии по награждаване.

Диадженти със своето ексклузивно портфолио от продукти за СПА и Уелнес привлече вниманието както на посетители, така и на нови потенциални партньори. Благодарим на всички, които бяха заедно с нас на МЕДИКА 2023! С нетърпение очакваме бъдещето, пълно с вълнуващи предизвикателства и уникални моменти на успех!