Данни за връзка

Данни за връзка

office@diagenti.com

Варна, ул. „Черни връх“ 42 9000 Христо Ботев

    Ако имате въпроси във връзка със закупуването на спа оборудване, избора на специфична машина за ултразвук физиотерапия или физиотерапевтично оборудване, оборудване на фризьорски салон или имате нужда от консултации или проект за оборудване на фитнес зала, то можете да се свържете с екипа на DIAGENTI.COM, както на посоченият на сайта телефон, така и чрез формата за контакт в страницата.

    Наш консултант ще отговори на всичките ви въпроси и ако се наложи ще организира среща за уточняване на запитването ви или презентация на уредите, които ви интересуват.

    Ние сме лидери в продажбата на професионално оборудване не защото сме с най – ниските цени на пазара, а защото умеем да се поставяме на мястото на клиента и да извличаме най – доброто за неговия бизнес.

    Умението ни да създаваме и развиваме планове за развитие на СПА центрове и фитнес зали, да доставяме апаратите от които се нуждаете и да ви обучим как да работите с тях е ключово в нашия бизнес модел. Доверете ни се и ни позволете заедно да изградим вашият проспериращ бизнес.