УРЕДИ ЗА ФИЗИОТЕРАПИЯ

ПРОФЕСИОНАЛНИ АПАРАТИ ЗА ФИЗИОТЕРАПИЯ – ЦЕНА БЕЗ АНАЛОГ

Ние предлагаме цялата гама от физиотерапевтична апаратура на цени, който са най-добрите на пазара:

АПАРАТ ЗА ВАККУМТЕРАПИЯ

АПАРАТ ЗА ЕЛЕКТРОТЕРАПИЯ

АПАРАТ ЗА ТЕКАР ТЕРАПИЯ

АПАРАТ ЗА УДАРНО-ВЪЛНОВА ТЕРАПИЯ

БЪРКАЛКИ ЗА КАЛ

БЪРКАЛКИ ЗА ФАНГО-ПАРАФИН

ВИСОКОИНТЕНЗИВНА ЛАЗЕРНА ТЕРАПИЯ

ИЗОКИНЕТИЧНА СИСТЕМА ЗА РАЗДВИЖВАНЕ

АПАРАТ ЗА ШОКОВО-УДАРНА ВЪЛНОВА ТЕРАПИЯ

КРИОКАБИНА

КРИОСАУНА

АПАРАТ ЗА КРИОТЕРАПИЯ

АПАРАТ ЗА КЪСОВЪЛНОВА ТЕРАПИЯ

АПАРАТ ЗА МАГНИТНА ТЕРАПИЯ

АПАРАТ ЗА ЛАЗЕРНА ТЕРАПИЯ

АПАРАТ ЗА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ

МАСАЖНО ЛЕГЛО ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЯ - СИЙМ

МАСАЖНО ЛЕГЛО ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЯ - УАТСУ

МАСАЖНО ЛЕГЛО ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЯ - ШИА

МАСАЖНО ЛЕГЛО ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЯ - ПОЙНТ

СТАЦИОНАРНА КУШЕТКА

АПАРАТ ЗА ТЕКАР ТЕРАПИЯ Х

ТЕРМОШКАФОВЕ

ФИТНЕС УРЕДИ ЗА БАСЕЙН

АПАРАТ ЗА МИКРОВЪЛНОВА ТЕРАПИЯ

ОБОРУДВАНЕ ЗА ПРЕСОТЕРАПИЯ

ПАРАФИНОВИ ВАНИ

УЛТРАЗВУКОВ АПАРАТ ЗА ФИЗИОТЕРАПИЯ

АПАРАТ ЗА РОБОТИЗИРАНА СПИНАЛНА ДЕКОМПРЕСИЯ

АПАРАТ ЗА РОБОТИЗИРАНА СПИНАЛНА ДЕКОМПРЕСИЯ

Замисляли ли сте се някога за богатата гама от уреди за физиотерапия на пазара? Тук ще поговорим точно за апарати за физиотерапия, цени и как могат да ви помогнат в ежедневието.

Физиотерапията като процес е доста слабо позната от съвременния средностатистически българин. Това създава известни проблеми, когато се опитваш да изградиш мрежа от контакти именно с цел да даваш на хората здравето, което заслужават.

Физиотерапия: Видове и подходи

Съвременната физиотерапия, наричана още “физикална терапия” е направление в медицината, което се базира на различни подходи за профилактика и лечение на пациенти с остри или хронични оплаквания.

Тя може да се раздели на два подвида, които са в постоянна симбиоза – мануална (ръчна) и апаратна физиотерапия (с уреди и апарати), като не омаловажаваме и природните дадености и техните свойства.

Сега физиотерапията предоставя много възможности и малко противопоказания, затова се превръща в едно от най-интересните и търсени направления в медицината.

Е, сега бързо нека си представим, че българинът познава всички плюсове на физиотерапията. Представяме си за секунда, че той знае наистина всичко онова, което може да извлече от този процес.

И не само това – той може да даде много за развитието на този процес в страната си като дава на околните информация откъде могат и те да почерпят плюсове от тази невероятна съвкупност от процедури.

ЗАЩО ДА ЗАКУПИМ УРЕДИ ЗА ФИЗИОТЕРАПИЯ НА ЦЕНИ БЕЗ АНАЛОГ ОТ ДИАДЖЕНТИ?

Уреди за физиотерапия на различни цени могат да се закупят отвсякъде, но не това е наистина важното. Онова, което реално има значение в ситуацията е това, че такъв тип оборудване има особено много ползи за здравето и концентрацията на клиентите на нашите клиенти.

Ние от Diagenti.com признаваме това, че можем да осигурим едни от най-качествените уреди и апарати за физиотерапия в България, независимо от крайните и цели.

Някои ходят просто, за да се чувстват добре. Други ходят на такъв тип физиотерапевтични процедури, за да бъдат евентуално диагностицирани с дадено физическо увреждане, като специалистите натоварват само една и съща част от тялото.

Всички тези цели са изцяло свързани с бъдещето здраве на пациентите. За да се постигне, обаче всяка една цел, която е поставена, трябва да се разполага с качествено физиотерапевтично оборудване.

ЗАЩО АПАРАТИ ЗА ФИЗИОТЕРАПИЯ ОТ DIAGENTI.COM?

Трудно е да намериш като цяло доказан търговец на уреди за физиотерапия и подобна професионална физиотерапевтична апаратура.

На практика е почти невъзможно да си намериш онлайн портал, в който да откриеш качества като лоялност, съвестност, навременни доставки и изпълнени на 100% ангажименти, поети по пътя на съвместната работа.

Е, ние спазваме всички свои поети ангажименти и смятаме, че е в името на здравето на всеки човек да продължаваме да работим по този начин!

Често задавани въпроси

Спа оборудването, което можете да закупите от нас е специално подбрано, за да отговори на нуждите на вашия бизнес. Затова най-удачният вариант е да се свържете с нас за безплатна консултация, за да можем да ви ориентираме какво точно спа оборудване ви е необходимо

Уелнесът има значение, защото всичко, което правим, и всяка емоция, която изпитваме, е свързана с нашето благосъстояние (“wellbeing – the state of being comfortable, healthy, or happy” – от тук се заражда и думата Wellness) На свой ред нашето благополучие пряко влияе върху нашите действия и емоции. Това е постоянен кръговрат.

Уелнес е активен процес на осъзнаване и вземане на решение за здравословен и пълноценен начин на живот. Уелнес е повече от това да бъдеш здрав, това е динамичен процес на промяна ментална и физическа.

Създаването на баланс в живота ни ( благосъстояние ) е важна част от здравето. Балансът означава да се уверим, че имаме време да правим нещата, които ни карат да се чувстваме щастливи. Това включва работа, забавление, прекарване на време със семейството и приятелите, участие в общност, физическа активност, молитва, релакс и сън.

Важно за нас е да се “балансираме” от време на време, да се адаптираме към това, което се случва в живота ни. Когато се опитваме да преживеем трудно време, балансът е особено важен. Затова спа центровете ни помагат всеки да постигне оптимално здраве, за да овладее стреса, да намали риска от заболяване и да си осигури положителни емоции, което на свой ред води до щастие, удовлетвореност, ментално и физическо здраве.

Оборудването, което обикновено е необходимо за СПА център включва SPA легла, хидротерапевтични вани, масажни и релакс кушетки, легло за мокри процедури и много други. Ако искате да оборудвате вашият СПА център с всичко необходимо, можете да се обърнете към нас за съдействие.

СПА и Уелнес е необятна територия. Ако искате да развиете своя СПА център и имате нужда от идеен проект, то тогава ние от Diagenti.com сме вашият надежден партньор. При нас можете да намерите богата гама от оборудване за СПА и Уелнес центрове – хирдомасажни вани, солни стаи и терапии, термални центрове. След консултацията с нас вие ще имате готова бизнес идея и партньор с който да я осъществите.

Това зависи от услугите, които предлагате във вашия бизнес. Не се колебайте да ни се обадите, за да можем да отговорим на всеки ваш въпрос и да ви съдействаме за оборудването от което се нуждаете.

Искате ли да получавате специални предложения от Диадженти?

* С натискането на бутона „Изпращане“ вие се съгласявате с общите условия и защита на лични данни