ЗА НАС

Фирма ДИАДЖЕНТИ ЕООД е търговско дружество занимаващо се с внос, продажба, монтаж и сервизиране на апаратура и аксесоари за Балнео, Медикал Спа, Спа и Уелнес центрове, центрове за Красота и Фитнес зали.

“ Защото всеки клиент е Уникален ”

Нашата цел е да помагаме , нашите клиенти да направят най-добрият и правилен избор за себе си и за своят бизнес. Всеки собственик/мениджър желае да повиши ефективността на дейностите, осъществявани в Балнео, Медикал Спа, Спа и Уелнес центъра или в центъра си за Красота, вследствие на което да си осигури конкурентно предимство на пазара на предлаганите услуги и увеличаване на асортимента на предлаганите продукти.

Колкото повече услуги предлагате във вашия център толкова повече клиенти ще можете да привлечете. Тези центрове са възможност за хората да отдъхнат от напрегнатото ежедневие, да се възстановят с различни процедури – спа или физиотерапевтични, да се забавляват заедно с най – близките си.

Ако вие успеете да предложите едно незабравимо преживяване за своите клиенти, то тогава можете да бъдете сигурни че те ще оценят това.

За да ви помогнем във вашата мисия ние предлагаме различни продукти, с чиято помощ можете да развиете и разнообразите вашия спа и уелнес център.

 

Разпознаваем и привлекателен продукт за специална таргетна група клиенти.

В този ред на мисли оборудването/апаратурата трябва да бъдат стилни и качествени – първо за да задоволят визуалните и сетивни изисквания на клиента и второ за да не прекъсват процеса на предоставяне на услугата поради дефекти или нужда от постоянно ремонтиране на различни повреди.

Благодарение на своя опит, придобит в хода на работа, както и по време на непрестанните обучения при водещи компании в индустрията, за тази част от оборудването ние от ДИАДЖЕНТИ ЕООД можем да Ви препоръчаме, доставим и инсталираме идеалното съчетание от цена и качество.

Мисия – да Ви предложим качествени, специализирани, персонални и комплексни решения за вашият център, обединяващи функционалност и стил.

Защото всеки клиент е Уникален, за това доверието между нас и нашите клиенти е Основоположно.

Искате ли да получавате специални предложения от Диадженти?

* С натискането на бутона „Изпращане“ вие се съгласявате с общите условия и защита на лични данни