За нас

Обадете се

Фирма ДИАДЖЕНТИ ЕООД е търговско дружество занимаващо се с внос, продажба, монтаж и сервизиране на оборудване и обзавеждане за Балнео, Медикал Спа, Спа и Уелнес центрове, центрове за Красота и Фитнес зали.

 

“ Защото всеки клиент е Уникален ” 

Нашата цел е да помагаме , нашите клиенти да направят най-добрият и правилен избор за себе си и за своят бизнес. Всеки собственик/мениджър желае да повиши ефективността на дейностите, осъществявани в Балнео, Медикал Спа, Спа и Уелнес центъра или в центъра си за Красота, вследствие на което да си осигури конкурентно предимство на пазара на предлаганите услуги и увеличаване на асортимента на предлаганите продукти.

 

Разпознаваем и привлекателен продукт за специална таргетна група клиенти.

 

В този ред на мисли оборудването/апаратурата трябва да бъдат стилни и качествени – първо за да задоволят визуалните и сетивни изисквания на клиента и второ за да не прекъсват процеса на предоставяне на услугата поради дефекти или нужда от постоянно ремонтиране на различни повреди.

 

Благодарение на своя опит, придобит в хода на работа, както и по време на непрестанните обучения при водещи компании в индустрията, за тази част от оборудването ние от ДИАДЖЕНТИ ЕООД можем да Ви препоръчаме, доставим и инсталираме идеалното съчетание от цена и качество.

 

Мисияда Ви предложим  качествени, специализирани, персонални и комплексни решения за вашият център, обединяващи  функционалност и стил.

 

Защото всеки клиент е Уникален, за това доверието между нас и нашите клиенти е Основоположно.

 

Диадженти ЕООД - оборудване на Спа и Уелнес центрове


Можете да разчитате на нашите професионални съвети и помощ .


Кратка презентация на фирмата вижте тук

Нашите проекти вижте тук