Имате ли намерение да отличите себе си с напълно уникални СПА услуги?
Открийте нашето СПА оборудване и уелнес центрове:

Моля, при интерес изпратете запитване чрез нашата контактна форма или на нашите телефони.

БЪРКАЛКИ ЗА КАЛ

БЪРКАЛКИ ЗА ФАНГО-ПАРАФИН

ПАРАФИНОВИ ВАНИ

ТЕРМО ШКАФОВЕ

Какво представлява ТЕРМОТЕРАПИЯТА?

Топлинната терапия, чиито основни ефекти са познати още от древността, намира широко приложение и към днешна дата за облекчение на различни състояния. Модерното оборудване за ТЕРМОТЕРАПИЯ позволяват нейното ефективно използване. В културата на Китай и Япония от дълбока древност до сега се прилагат различните природни ресурси в помощ на топлинното лечение. По същество термотерапията представлява метод, чрез който се предизвиква локално или генерализирано затопляне и произхождащите от това ефекти. Основната цел е леко до умерено затопляне на болезнената зона или на цялото тяло. Използват се различни среди, като например затоплен въздух, топла вода, глина, кал, луга, пясък и други. Употребяваните средства допълнително оказват механичен и физичен ефект освен термичния, като по този начин се постига оптимална ефективност на използваната методика. Приложението на топлинната терапия е широко във връзка с нейните многобройни ефекти, а именно:

Механизъм на действие: излъчените фотони се абсорбират от специфични подклетъчни хромофори (митохондрии, клетъчни мембрани),  като така се постига модулация „ рестартиране „ на клетъчните функции.

Често задавани въпроси

Спа оборудването, което можете да закупите от нас е специално подбрано, за да отговори на нуждите на вашия бизнес. Затова най-удачният вариант е да се свържете с нас за безплатна консултация, за да можем да ви ориентираме какво точно спа оборудване ви е необходимо

Уелнесът има значение, защото всичко, което правим, и всяка емоция, която изпитваме, е свързана с нашето благосъстояние (“wellbeing – the state of being comfortable, healthy, or happy” – от тук се заражда и думата Wellness) На свой ред нашето благополучие пряко влияе върху нашите действия и емоции. Това е постоянен кръговрат.

Уелнес е активен процес на осъзнаване и вземане на решение за здравословен и пълноценен начин на живот. Уелнес е повече от това да бъдеш здрав, това е динамичен процес на промяна ментална и физическа.

Създаването на баланс в живота ни ( благосъстояние ) е важна част от здравето. Балансът означава да се уверим, че имаме време да правим нещата, които ни карат да се чувстваме щастливи. Това включва работа, забавление, прекарване на време със семейството и приятелите, участие в общност, физическа активност, молитва, релакс и сън.

Важно за нас е да се “балансираме” от време на време, да се адаптираме към това, което се случва в живота ни. Когато се опитваме да преживеем трудно време, балансът е особено важен. Затова спа центровете ни помагат всеки да постигне оптимално здраве, за да овладее стреса, да намали риска от заболяване и да си осигури положителни емоции, което на свой ред води до щастие, удовлетвореност, ментално и физическо здраве.

Оборудването, което обикновено е необходимо за СПА център включва SPA легла, хидротерапевтични вани, масажни и релакс кушетки, легло за мокри процедури и много други. Ако искате да оборудвате вашият СПА център с всичко необходимо, можете да се обърнете към нас за съдействие.

СПА и Уелнес е необятна територия. Ако искате да развиете своя СПА център и имате нужда от идеен проект, то тогава ние от Diagenti.com сме вашият надежден партньор. При нас можете да намерите богата гама от оборудване за СПА и Уелнес центрове – хирдомасажни вани, солни стаи и терапии, термални центрове. След консултацията с нас вие ще имате готова бизнес идея и партньор с който да я осъществите.

Това зависи от услугите, които предлагате във вашия бизнес. Не се колебайте да ни се обадите, за да можем да отговорим на всеки ваш въпрос и да ви съдействаме за оборудването от което се нуждаете.