Имате ли намерение да отличите себе си с напълно уникални СПА услуги?
Открийте нашето СПА оборудване и уелнес центрове:

Моля, при интерес изпратете запитване чрез нашата контактна форма или на нашите телефони.

ХИДРОМАСАЖНИ / ВИХРОВИ ВАНИ

ПЕРАЛНИ ВАНИ

ТАНГЕНТОРНИ ВАНИ

ГАЛВАНТИЧНИ ВАНИ

ВЪГЛЕРОДНИ / ВЪГЛЕВОДОРОДНИ ВАНИ

КОНТРАСТНИ ДУШОВЕ

ВАНА ЗА ГОРНИ КРАЙНИЦИ

ВАНА ЗА ДОЛНИ КРАЙНИЦИ

ЧЕТИРИСЕКТОРНИ ГАЛВАНИЧНИ ВАНИ

ЧЕТИРИСЕКТОРНИ ВАНИ

СЕДЯЩИ ВАНИ

Хидротерапията е неотменима част от таласотерапията, основана на температурното, механичното и химическото въздействие на водата върху човешкия организъм. Предлагат се различни методи на хидротерапия – хидромасажни вани, душ Шарко, душ Виши, подводен масаж(тангенторна вана), Перлена вана, Галванична вана, Хидромасажна вана и др. Хидротерапията е средство за борба с натрупалата се умора и стрес, за подобряване общото състояние на организма, за корекция на фигурата. Процедурите са полезни при нарушение на обмяната на веществата, при възстановяване след травми на костната и мускулната система, при заболявания на опорно-двигателния апарат, сърдечни заболявания, при психически, гинекологически заболявания, при стимулиране на имунната система и др.
Най-голям е ефектът от хидротерапията в най-стресовите за организма периоди на промени – пролетта и есента.

Често задавани въпроси

Спа оборудването, което можете да закупите от нас е специално подбрано, за да отговори на нуждите на вашия бизнес. Затова най-удачният вариант е да се свържете с нас за безплатна консултация, за да можем да ви ориентираме какво точно спа оборудване ви е необходимо

Уелнесът има значение, защото всичко, което правим, и всяка емоция, която изпитваме, е свързана с нашето благосъстояние (“wellbeing – the state of being comfortable, healthy, or happy” – от тук се заражда и думата Wellness) На свой ред нашето благополучие пряко влияе върху нашите действия и емоции. Това е постоянен кръговрат.

Уелнес е активен процес на осъзнаване и вземане на решение за здравословен и пълноценен начин на живот. Уелнес е повече от това да бъдеш здрав, това е динамичен процес на промяна ментална и физическа.

Създаването на баланс в живота ни ( благосъстояние ) е важна част от здравето. Балансът означава да се уверим, че имаме време да правим нещата, които ни карат да се чувстваме щастливи. Това включва работа, забавление, прекарване на време със семейството и приятелите, участие в общност, физическа активност, молитва, релакс и сън.

Важно за нас е да се “балансираме” от време на време, да се адаптираме към това, което се случва в живота ни. Когато се опитваме да преживеем трудно време, балансът е особено важен. Затова спа центровете ни помагат всеки да постигне оптимално здраве, за да овладее стреса, да намали риска от заболяване и да си осигури положителни емоции, което на свой ред води до щастие, удовлетвореност, ментално и физическо здраве.

Оборудването, което обикновено е необходимо за СПА център включва SPA легла, хидротерапевтични вани, масажни и релакс кушетки, легло за мокри процедури и много други. Ако искате да оборудвате вашият СПА център с всичко необходимо, можете да се обърнете към нас за съдействие.

СПА и Уелнес е необятна територия. Ако искате да развиете своя СПА център и имате нужда от идеен проект, то тогава ние от Diagenti.com сме вашият надежден партньор. При нас можете да намерите богата гама от оборудване за СПА и Уелнес центрове – хирдомасажни вани, солни стаи и терапии, термални центрове. След консултацията с нас вие ще имате готова бизнес идея и партньор с който да я осъществите.

Това зависи от услугите, които предлагате във вашия бизнес. Не се колебайте да ни се обадите, за да можем да отговорим на всеки ваш въпрос и да ви съдействаме за оборудването от което се нуждаете.