СПА оборудване

Обадете се

При нас ще намерите всичко необходимо за оборудване на вашия СПА или Wellness център. Диадженти ООД е фирма, която се занимава основно с внос на обзавеждане за SPA, Wellness и Балнео центрове.

Доверете ни се и ще фокусирате мисълта си само и единствено в посока прогрес и най-вече ще се усетите много по-свежи откъм идеи, свързани с бъдещето ви.

Просто можем да ви доставим качествено Wellness и SPA оборудване, което да ви помогне да оборудвате и развиете вашият бизнес.

ОТКЪДЕ МОЖЕМ ДА НАМЕРИМ КАЧЕСТВЕНО УЕЛНЕС И СПА ОБОРУДВАНЕ

Качественото оборудване в специално това направление не се намира където и да е. Конкретно в България има само няколко доставчици, които са доказали името си посредством многогодишен труд в сферата.

Един от тях е Diagenti.com. Радваме се, че можем да ви препоръчаме нашето въоръжение, което ще ви помогне да оборудвате вашия спа център, за да дадете на своите клиенти регенерацията и прераждането на духа, които те несъмнено заслужават!

img chache

Бихме приветствали всеки желаещ да стане част от нашето семейство!

Благодарение на качественото оборудване, аксесоари за сауна и проектиране на SPA центрове, което ви предлагаме, вашите клиенти ще имат един много по-добър начин на живот, позволяващ им да разгръщат ежедневно пълния си потенциал.

DIAGENTI.COM – ЗНАЕМ КАКВО ВИ Е НУЖНО

Diagenti.com е официален доставчик на спа и уелнес обзавеждане за СПА центрове, както и на други видове висококачествени специализирани уреди и аксесоари за спа центрове, които ще ви помогнат да подобрите визията и условията на вашия SPA център.

На пазара сме от няколко години, които пък ни помогнаха да се научим какво точно желаят да намерят клиентите в своя търговец.

Предлагаме огромно разнообразие от стоки за spa оборудване на атрактивни цени, които ще дадат на клиентите ви невероятен старт не само на поредния успешен ден, но и на цялостното отваряне на съзнанието им, а на вашият бизнес просперитет.

Независимо дали търсите SPA легло, хамам маса, уреди за хидротерапия, съоръжения за солна стая ( солно легло или хималайски куб), оборудване за парни бани, оборудване за сауна, хидромасажни вани и аксесоари за вашият спа център ние от Диадженти сме насреща за консултация, доставка, монтаж и поддръжка.

Доверете се на можещите в бранша!

ОБОРУДВАНЕ ЗА МЕДИКАЛ СПА/БАЛНЕО/, УЕЛНЕС И СПА ЦЕНТРОВЕ

 

img chache

Вие сте специалист, който иска да създаде или преоборудва своя център?

Вашата цел е да направите план за проектиране и оборудване на спа център, но не знаете как?

Вие сте предприемач, който иска да направи първа крачка в света на балнео и уелнес услугите?

Ние ще Ви помогнем със съвети, предложения и конкретни концепции , отговарящи на Наредба 4-14 за сертифициране на центровете. За всички нужди, ние можем да предложим и оферираме необходимото Ви обзавеждане.

ЕТАПИ В ИЗГРАЖДАНЕТО НА СПА ЦЕНТЪР

Ние можем да ви помогнем във всеки един етап на изграждането на вашия бизнес в областта на СПА и Wellness.

От началната сурова конепция (желанието да имате такъв център), през уточняване на процедурите, които искате да предложите на своите клиенти, избора на необходимото за това оборудване, съобразено с дизайна и техническите характеристики на помощенията ви до обучение на персонала, които ще работи с него.

Доброто Уелнес лечение не е само наличието на отлични специалисти, но е и съчетание на техните възможности с високото качество на подбраното оборудване в центъра, което може да доведе до постигане на хармония и всеобхватно преживяване на сетивата.

Имате ли намерение да отличите себе си с напълно уникални СПА услуги?
Открийте нашето оборудване за СПА и Уелнес центрове:

 

Моля при интерес изпратете запитване чрез нашата контактна форма или на нашите телефони.

Често задавани въпроси

Спа оборудването, което можете да закупите от нас е специално подбрано, за да отговори на нуждите на вашия бизнес. Затова най-удачният вариант е да се свържете с нас за безплатна консултация, за да можем да ви ориентираме какво точно спа оборудване ви е необходимо

Уелнесът има значение, защото всичко, което правим, и всяка емоция, която изпитваме, е свързана с нашето благосъстояние (“wellbeing – the state of being comfortable, healthy, or happy” – от тук се заражда и думата Wellness) На свой ред нашето благополучие пряко влияе върху нашите действия и емоции. Това е постоянен кръговрат.

Уелнес е активен процес на осъзнаване и вземане на решение за здравословен и пълноценен начин на живот. Уелнес е повече от това да бъдеш здрав, това е динамичен процес на промяна ментална и физическа.

Създаването на баланс в живота ни ( благосъстояние ) е важна част от здравето. Балансът означава да се уверим, че имаме време да правим нещата, които ни карат да се чувстваме щастливи. Това включва работа, забавление, прекарване на време със семейството и приятелите, участие в общност, физическа активност, молитва, релакс и сън.

Важно за нас е да се “балансираме” от време на време, да се адаптираме към това, което се случва в живота ни. Когато се опитваме да преживеем трудно време, балансът е особено важен. Затова спа центровете ни помагат всеки да постигне оптимално здраве, за да овладее стреса, да намали риска от заболяване и да си осигури положителни емоции, което на свой ред води до щастие, удовлетвореност, ментално и физическо здраве.

Оборудването, което обикновено е необходимо за СПА център включва SPA легла, хидротерапевтични вани, масажни и релакс кушетки, легло за мокри процедури и много други. Ако искате да оборудвате вашият СПА център с всичко необходимо, можете да се обърнете към нас за съдействие.

СПА и Уелнес е необятна територия. Ако искате да развиете своя СПА център и имате нужда от идеен проект, то тогава ние от Diagenti.com сме вашият надежден партньор. При нас можете да намерите богата гама от оборудване за СПА и Уелнес центрове – хирдомасажни вани, солни стаи и терапии, термални центрове. След консултацията с нас вие ще имате готова бизнес идея и партньор с който да я осъществите.

Това зависи от услугите, които предлагате във вашия бизнес. Не се колебайте да ни се обадите, за да можем да отговорим на всеки ваш въпрос и да ви съдействаме за оборудването от което се нуждаете.