Имате ли намерение да отличите себе си с напълно уникални СПА услуги?
Открийте нашето СПА оборудване и уелнес центрове:

Моля, при интерес изпратете запитване чрез нашата контактна форма или на нашите телефони.

ХАМАМ МАСА

ВОДНО СПА ЛЕГЛО

ТЕРМАЛЕН ЦЕНТЪР

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО СПА ЛЕГЛО

РЕЛАКС ШЕЗЛОНГ ФЛАГ

ШЕЗЛОНГ ФЛУАТ

ХИМАЛАЙСКИ СОЛЕН КУБ

СОЛНО ЛЕГЛО

СОЛНА ТЕРАПИЯ

ХИДРОТЕРАПИЯ

СНЕЖНА СТАЯ

При нас ще намерите всичко необходимо за оборудването на вашия SPA или Wellness център на достъпни цени. Диадженти ООД е фирма, която се занимава основно с внос на обзавеждане за SPA, Wellness и Балнео центрове.

Доверете ни се и ще фокусирате мисълта си само и единствено в посока прогрес и най-вече ще се усетите много по-свежи откъм идеи, свързани с бъдещето ви.

Можем да ви доставим качествено Wellness и SPA оборудване на цени без аналог, което да ви помогне да развиете вашият бизнес.

ОТ КЪДЕ МОЖЕМ ДА НАМЕРИМ КАЧЕСТВЕНО УЕЛНЕС И СПА ОБОРУДВАНЕ НА ЦЕНИ БЕЗ АНАЛОГ

Качественото СПА оборудване в специално това направление не се намира където и да е. Конкретно в България има само няколко доставчици, които са доказали името си посредством многогодишен труд в сферата.

Един от тях е Diagenti.com. Радваме се, че можем да ви препоръчаме нашето въоръжение, което ще ви помогне да оборудвате вашия спа център, за да дадете на своите клиенти регенерацията и прераждането на духа, които те несъмнено заслужават!

Благодарение на качественото СПА оборудване и проектиране на SPA центрове, което ви предлагаме, вашите клиенти ще имат един много по-добър начин на живот, позволяващ им да разгръщат ежедневно пълния си потенциал.

DIAGENTI.COM – ЗНАЕМ КАКВО ВИ Е НУЖНО

Diagenti.com е официален доставчик на Спа и Уелнес обзавеждане за СПА центрове, както и на други видове висококачествени специализирани уреди и аксесоари за спа центрове, които ще ви помогнат да подобрите визията и условията на вашия SPA център.

Ние знаем, какво точно желаят да намерят клиентите в своя търговец.

Предлагаме огромно разнообразие от стоки за SPA оборудване на атрактивни цени, които ще дадат на клиентите ви невероятен старт не само на поредния успешен ден, но и на цялостното отваряне на съзнанието им, а на вашият бизнес устойчивост, доходност и просперитет.

Търсите SPA легло, хамам маса, уреди за хидротерапия, съоръжения за солна стая (солно легло или хималайски куб), хидромасажни вани и аксесоари за вашият Спа или Уелнес център? Ние от Диадженти сме насреща за консултация, доставка, монтаж и поддръжка.

Доверете се на можещите в бранша!

СПА ОБОРУДВАНЕ ЗА МЕДИКАЛ СПА/БАЛНЕО/, УЕЛНЕС И СПА ЦЕНТРОВЕ

Вие сте специалист, който иска да създаде или преоборудва своя център?

Вашата цел е да направите план за проектиране и оборудване на спа център, но не знаете как?

Вие сте предприемач, който иска да направи първа крачка в света на балнео и уелнес услугите?

Ние ще Ви помогнем със съвети, предложения и конкретни концепции , отговарящи на Наредба 4-14 за сертифициране на центровете. За всички нужди, ние можем да предложим и оферираме необходимото Ви обзавеждане.

ЕТАПИ В ИЗГРАЖДАНЕ НА СПА ЦЕНТЪР

Ние можем да ви помогнем във всеки един етап на изграждането на вашия бизнес в областта на СПА и Wellness.

От началната сурова конепция (желанието да имате такъв спа център), през уточняване на процедурите, които искате да предложите на своите клиенти, избора на необходимото за това SPA оборудване, съобразено с дизайна и техническите характеристики на помощенията ви до обучение на персонала, които ще работи с него.

Доброто Уелнес лечение не е само наличието на отлични специалисти, но е и съчетание на техните възможности с високото качество на подбраното оборудване в СПА центъра, което може да доведе до постигане на хармония и всеобхватно преживяване на сетивата.

Искате да знаете в какъв диапазон се движи стандартната цена на СПА оборудване? Свържете се с нас още днес и ще се радваме да отговорим на всичките ви въпроси.

Често задавани въпроси

Спа оборудването, което можете да закупите от нас е специално подбрано, за да отговори на нуждите на вашия бизнес. Затова най-удачният вариант е да се свържете с нас за безплатна консултация, за да можем да ви ориентираме какво точно спа оборудване ви е необходимо

Уелнесът има значение, защото всичко, което правим, и всяка емоция, която изпитваме, е свързана с нашето благосъстояние (“wellbeing – the state of being comfortable, healthy, or happy” – от тук се заражда и думата Wellness) На свой ред нашето благополучие пряко влияе върху нашите действия и емоции. Това е постоянен кръговрат.

Уелнес е активен процес на осъзнаване и вземане на решение за здравословен и пълноценен начин на живот. Уелнес е повече от това да бъдеш здрав, това е динамичен процес на промяна ментална и физическа.

Създаването на баланс в живота ни ( благосъстояние ) е важна част от здравето. Балансът означава да се уверим, че имаме време да правим нещата, които ни карат да се чувстваме щастливи. Това включва работа, забавление, прекарване на време със семейството и приятелите, участие в общност, физическа активност, молитва, релакс и сън.

Важно за нас е да се “балансираме” от време на време, да се адаптираме към това, което се случва в живота ни. Когато се опитваме да преживеем трудно време, балансът е особено важен. Затова спа центровете ни помагат всеки да постигне оптимално здраве, за да овладее стреса, да намали риска от заболяване и да си осигури положителни емоции, което на свой ред води до щастие, удовлетвореност, ментално и физическо здраве.

Оборудването, което обикновено е необходимо за СПА център включва SPA легла, хидротерапевтични вани, масажни и релакс кушетки, легло за мокри процедури и много други. Ако искате да оборудвате вашият СПА център с всичко необходимо, можете да се обърнете към нас за съдействие.

СПА и Уелнес е необятна територия. Ако искате да развиете своя СПА център и имате нужда от идеен проект, то тогава ние от Diagenti.com сме вашият надежден партньор. При нас можете да намерите богата гама от оборудване за СПА и Уелнес центрове – хирдомасажни вани, солни стаи и терапии, термални центрове. След консултацията с нас вие ще имате готова бизнес идея и партньор с който да я осъществите.

Това зависи от услугите, които предлагате във вашия бизнес. Не се колебайте да ни се обадите, за да можем да отговорим на всеки ваш въпрос и да ви съдействаме за оборудването от което се нуждаете.