Оборудване

Обадете се

Ние сме вашият доверен партньор

Оборудване за Балнео, Медикал Спа, Спа и Уелнес центрове, салони за Красота, Фитнес и Физиотерапевтични центрове.

За да използва наименованието „балнео, спа и уелнес хотели“, което е обобщаващо за хотели, в които има “балнеолечебен (медикъл спа) център”, “спа център”, “уелнес център” или “таласотерапевтичен център”, определени по реда на Закона за туризма, обекта трябва да отговаря на изискванията съгласно Наредба 4-14.

Всеки собственик на хотел/мениджър желае да повиши ефективността на дейностите, осъществявани в балнео, спа и уелнес хотела си, вследствие на което да се осигури конкурентно предимство на предлагания балнео, спа и уелнес продукт и увеличаване на асортимента на предлаганите процедури и услуги.

Виждането за това в коя категория да регистрира центъра си обикновено се свързва с основната цел на всяка икономическа структура – да създаде определен продукт –  той трябва да представлява изразително виждане за реалистично, надеждно и привлекателно бъдеще.

Разпознаваем и привлекателен продукт за специална таргетна група клиенти.

Съществен фактор за качеството на пребиваване на клиентите в балнео, спа и уелнес хотелите е свързано с подобряване на конкурентоспособността. Наличието на възможност за целогодишен период на експлоатация, разнообразни туристически пакети, които да превърнат балнео, спа и уелнес хотела в предпочитано място за отдих както през зимните или летни месеци, така и през останалите месеци от годината.

В този ред на мисли оборудването/апаратурата трябва да бъдат стилни и качествени – първо за да задоволят визуалните и сетивни изискванията на клиента и второ за да не прекъсват процеса на предоставяне на услугата поради дефекти или нужда от постоянно ремонтиране на различни повреди.

За тази част от оборудването ние от „Диадженти“ можем да Ви препоръчаме, доставим и инсталираме идеалното съчетание от цена и качество.

Ще ви помогнем от планирането – като заедно с Вас обсъдим визуално и практично проекта, през оборудването – да доставим и инсталираме избраните от Вас продукти  до сервизирането на вашата апаратура – за да сте сигурни, че винаги имате довереник на който да разчитате.

Професионално , качествено и в срок.
Спа и Уелнес оборудване
Следгаранционната поддръжка на нашите продукти е осигурена.


За повече информация попълнете нашата контактна форма или се свържете с нас на нашите телефони.

Shockwave therapy
Шоково-вълнова терапия

Облекчаване на болката и подобряване на цялостното здраве

Виж повече
Фризьорски салони
Фризьорски салони

Пълна гама фризьорско оборудване

Виж повече
Equipment for fitness centers
Фитнес оборудване

Широка гама от варианти за вашия фитнес център

Виж повече
Спа центрове
Медикал Спа/Балнео/, Спа и Уелнес центрове

Оборудване на Спа и Уелнес центрове

Виж повече