Термален Център

Обадете се

Уникално изживяване за вашите клиенти

Термален Спа Център – един продукт, с толкова много възможности.

Термален Спа Център, Шотландски Душ, Парна баня, Масажно легло

Термалния Спа Център позволява извършването на уникални масажни техники, но не на последно място предлага на своите потребители едно незабравимо емоционално преживяване.

ACUA е многофункционален инструмент, който предлага на операторите разнообразие от възможни процедури:

 •  Парна баня – идивидуална парна баня за тялото.
 •  Шотландски душ – котрастни струи топла и студена вода.
 •  Масаж – позволява извършването на почти всички видове масажни техники.
 •  Хромотерапия – всеки цвят е свързан с емоции.
 •  Музикална терапия – за абсолютен релакс.
 •  Душ Виши –  множество тoпли и тънки нишкообразни струи падат на Вашето тяло.

Като по този начин имате допълнителни функционални възможности за множество работни процедури, които могат да се предлагат на клиента. Термалния Спа Център е едно ВИП бижу което ще Ви помогне за постигане на максимална печалба.

 • Парата, произведена от ACUA, може да бъде обогатена и ароматизирана с различни етерични масла – арома парна баня. Малкият балдахин гарантира бързо насищане с ароматни пари без да влиза в контакт с тялото на клиента. Тази процедура може да се комбинира и с хромотерапия – арома парна баня и хромотерапия.
 • Повърхноста за масаж в ACUA е разделена на три секции, така позицията на клиента е винаги стабилна и никога не се плъзга. За повече комфорт секциите могат да бъдат регулирани електрически. Повърхноста за масаж е произведена от дърво, за третирането на което е използвана технология от производството на яхти, която гарантира якост, запазване на външният си вид и абсолютна водонепромокаемост. Като опция може да бъде добавен и матрак покрит с непромокаем и антиалергичен материал за повече удобство.
 • С Шотландският душ, намиращ се в сгъваемото метално рамо имате и контрастна процедура. Специфични протоколи позволяват настройването на циклите на впръскване на различните струи – топла и студена вода.

Термален Спа Център, Парна баня, Душ Виши, Шотлански душ, Масажно леглоТермален Спа Център, Парна баня, Душ Виши, Шотландски душ, Масажно леглоТермален Спа Център, Парна баня, Душ Виши, Шотландски душ, Масажно легло

 • Мощната вградена система за хромотерапия дава чувството за “плаване” върху цветове.
 • Хромотерапия с цветни цикли, които могат да бъдат персонализирани и програмирани да бъдат координирани с други функции, като например парните цикли или с музикотерапия.

Приложение на Термалния Спа Център

ACUA предлага много и различни процедури; парни бани, терапии с кал, водорасли или глина, хамам терапии, ексфолиращи и други масажи комбинирани с хромотерапия и музикална терапия и още много, много. Всичко зависи от Вас.

ACUA дава възможност за пълна релаксация на тялото, създаване на благосъстояние на душата на клиента, което може да е в допълнение с извършване на различни козметични процедури.

Леглото ACUA позволява на оператора да достигне до всички части на тялото на клиента.  Дизайнът му го прави уникален, завладяващ и в същото време изключително стабилен за перфектна функционалност.

Поддръжката и почистването на леглото е улеснена максимално.

Термалния Спа Център е иновативен продукт, съчетаващ водещи технологии, което издига на друго ниво масажа в СПА и Уелнес центъра.

Термален Спа Център, Парна баня, Душ Виши, Шотландски душ, Масажно легло  Термален Спа Център, Парна баня, Душ Виши, Шотландски душ, Масажно легло  Термален Спа Център, Парна баня, Душ Виши, Шотландски душ, Масажно легло

 

Цветът на светлината, излъчвана от леглото може да се контролира и синхронизира безжично с друго оборудване на производителя (опция).  Така всяко оборудване едновременно ще свети в един и същ цвят.

Кратка презентация:

 


При интерес към някой от продуктите или за допълнителни въпроси, моля попълнете контактната форма или позвънете на нашите телефони за повече информация.