Термален Център

Обадете се

Термален Спа Център – един продукт, с толкова много възможности.

img chache

Термалния Спа Център позволява извършването на уникални масажни техники, но не на последно място предлага на своите потребители едно незабравимо емоционално преживяване.

ACUA е многофункционален инструмент, който предлага на операторите разнообразие от възможни процедури:

 •  Парна баня – идивидуална парна баня за тялото.
 •  Шотландски душ – котрастни струи топла и студена вода.
 •  Масаж – позволява извършването на почти всички видове масажни техники.
 •  Хромотерапия – всеки цвят е свързан с емоции.
 •  Музикална терапия – за абсолютен релакс.
 •  Душ Виши –  множество тoпли и тънки нишкообразни струи падат на Вашето тяло.

Като по този начин имате допълнителни функционални възможности за множество работни процедури, които могат да се предлагат на клиента. Термалния Спа Център е едно ВИП бижу което ще Ви помогне за постигане на максимална печалба.

 • Парата, произведена от ACUA, може да бъде обогатена и ароматизирана с различни етерични масла – арома парна баня. Малкият балдахин гарантира бързо насищане с ароматни пари без да влиза в контакт с тялото на клиента. Тази процедура може да се комбинира и с хромотерапия – арома парна баня и хромотерапия.
 • Повърхноста за масаж в ACUA е разделена на три секции, така позицията на клиента е винаги стабилна и никога не се плъзга. За повече комфорт секциите могат да бъдат регулирани електрически. Повърхноста за масаж е произведена от дърво, за третирането на което е използвана технология от производството на яхти, която гарантира якост, запазване на външният си вид и абсолютна водонепромокаемост. Като опция може да бъде добавен и матрак покрит с непромокаем и антиалергичен материал за повече удобство.
 • С Шотландският душ, намиращ се в сгъваемото метално рамо имате и контрастна процедура. Специфични протоколи позволяват настройването на циклите на впръскване на различните струи – топла и студена вода.
 • Мощната вградена система за хромотерапия дава чувството за “плаване” върху цветове.
 • Хромотерапия с цветни цикли, които могат да бъдат персонализирани и програмирани да бъдат координирани с други функции, като например парните цикли или с музикотерапия.

 

Галерия Термален Център

Термален Спа Център
Термален Спа Център 6
Термален Спа Център 4
Термален Спа Център Термален Спа Център 6 Термален Спа Център 4

Приложение на Термалния Спа Център

ACUA предлага много и различни процедури; парни бани, терапии с кал, водорасли или глина, хамам терапии, ексфолиращи и други масажи комбинирани с хромотерапия и музикална терапия и още много, много. Всичко зависи от Вас.

ACUA дава възможност за пълна релаксация на тялото, създаване на благосъстояние на душата на клиента, което може да е в допълнение с извършване на различни козметични процедури.

Леглото ACUA позволява на оператора да достигне до всички части на тялото на клиента.  Дизайнът му го прави уникален, завладяващ и в същото време изключително стабилен за перфектна функционалност.

Поддръжката и почистването на леглото е улеснена максимално.

Термалния Спа Център е иновативен продукт, съчетаващ водещи технологии, което издига на друго ниво масажа в СПА и Уелнес центъра.

Галерия Термален център

Термален Спа Център 5
Термален Спа Център 3
Термален Спа Център 7
Термален Спа Център 8
Термален Спа Център 5 Термален Спа Център 3 Термален Спа Център 7 Термален Спа Център 8

 

Цветът на светлината, излъчвана от леглото може да се контролира и синхронизира безжично с друго оборудване на производителя (опция).  Така всяко оборудване едновременно ще свети в един и същ цвят.

Кратка презентация:

 


Свържете се с нас
Имате интерес към продукта?
Свържете се с нас за допълнителни въпроси и оферта

При интерес към някой от продуктите или за допълнителни въпроси, моля попълнете контактната форма или позвънете на нашите телефони за повече информация.

4.4/5 - (46 votes)