Мултифункционално СПА легло

Обадете се

Масажно Водно легло за СПА и Уелнес центрове

img chache

Mултиункционалното Спа легло позволява извършването на уникални масажни техники, но не на последно място предлага на своите потребители едно незабравимо емоционално преживяване.

То е снабдено с воден матрак със система за затопляне и благодарение на  опционалните си възможности може да се трансформира в три различни спа легла;

Опростената система позволява замяната на водния матрак с хималайска сол или с кварцов пясък, като по този начин напълно го променя, придава допълнителни функционални възможности и дава редица избори за работни процедури, които могат да се предлагат на клиента във вашия СПА или Уелнес център.

Оборудване на Мултифункционално Спа легло

Масажното легло е оборудвано с противоалергичен матрак, с отделни сектори, позволяващи избягването на досадните ефекти на “вълна”. Доброто разположение на клиента, на който се извършва масажа и запазването на тялото му в желаното положение. Всяко малко движение на клиента по матрака създава серия от “микро вълни”, които извършват непрекъснат масаж на тялото, стимулирайки венозната и лимфна циркулация. Мощната вградена система за хромотерапия дава чувството за “плаване” върху цветове.

Легло с пясък

Леглото с пясък дава възможност за пълна релаксация на тялото, създаване на благосъстояние на душата на клиента, което е в допълнение на извършваните различни козметични процедури. Топлият кварцов пясък (температура от 32 ° до 40 °С)  и химико-физичните му свойства, действат като средство за пречистване, дезинфекция и алкализиране, отпускат мускулите, костите и ставите.

Легло с хималайска сол

Леглото с хималайска сол е в състояние да възстанови баланса на тялото. Топлината и микро-масажа, направен от частиците сол, допълнително улеснява качеството си на взаимодействие с клиента, като в същото време солта се оформя по контура на клиента.

Мултифункционалното Спа легло позволява на оператора да достигне до всички части на тялото на клиента, неговата патентована система за затопляне е бърза и безопасна и позволява да се регулира температурата на легло с голяма лекота.

Дизайнът му го прави уникален, завладяващ и в същото време изключително стабилен за перфектна функционалност. Окомплектовано е с дистанционно управление, чрез което околната среда може да бъде осветена в желания цвят. Поддръжката и почистването на леглото са улеснени максимално. Водното легло е иновативен продукт, съчетаващ водещи технологии, което издига на друго ниво масажа в СПА и Уелнес центъра

Галерия Мултифункционално СПА легло

Легло с пясък
Легло с хималайска сол
Легло с пясък Легло с хималайска сол

Подробно описание изтеглете от Тук

Разгледайте и другите ни предложения за СПА оборудване.


Свържете се с нас
Имате интерес към продукта?
Свържете се с нас за допълнителни въпроси и оферта

За допълнителни въпроси , моля попълнете контактната форма или позвънете на нашите телефони.

4.6/5 - (42 votes)