Хималайски солен куб

Обадете се

Хималайски Куб – Уникално украшение за вашия Спа или Уелнес център

Сол и Здраве – Солта, като водата, играе важна роля в нашето здраве: нашето тяло съдържа сол, тя се използва, за да се формират важни елементи, за основните жизненоважни функции. Истинската кристална сол е по-богата и съдържа тези естествени елементи, които са налични и в нашето тяло. Солните находища, намиращи се във високите планини, като Хималаите, са блокове от бяла, пурпурна или червеникава на цвят сол.

Хималайската кристална сол е 100% чиста и се извлича на ръка от древните солни пещери. Използването на този вид сол е навлязло в редица процедури, като детоксикация и подмладяване на тялото, приготвяне на Peloid маска, такива целящи да обогатят кожата с ценни микроелементи и да се създадат правилните условия за ефективна здравна терапия в специални солни стаи. Последните стават все по-популярни в СПА и Уелнес центровете.

За този вид солна терапия може да се каже, че е полезна в неутрализирането на вредните електромагнитни емисии и за лечение на респираторни и кожни заболявания от различни видове, като циреи, екзема, суха или мазна кожа и др.

Хималайският Солен Куб е иновативен продукт за Спа и Уелнес центрове, които желаят да създадат емоционална и ободряваща солна стая в ново или вече съществуващо пространство. 30-40 минутна процедура е достатъчна, за да се постигнат същите резултати, като при тридневен престой  на морето. Може да се възползвате от морския климат, без да се отдалечавате от дома.

Хималайския Куб  има още вградени:

  • haloterapia Халотерапия       
  • aroma Аромотерапия
  • cromo Хромотерапия
  • warm Затопляне                                         
  • music Музика

които ще направят престоя на клиентите ви още по-приятен , полезен и забавен.

Какво е халотерапията?

Халотерапията е напълно естествен метод , представляващ разпръскване на солни микрочастици / има два вида разпръскване на солни частици – сухо, чрез халогенератори които разпрашават солта до малки кристалчета и мокро, които разпръскват солен разтвор /. Чрез тях се възпроизвеждат условията на морската среда и на плажната ивица. Антибактериалното и противовъзпалително действие на тези солени микрочастици стимулира имунната система и премахва напрежението в мускулите, стреса, предотвратява образуването на петна и акне. Освен това парите обогатява кожата с йод, вещество, което ускорява метаболизма и помага за естествена загуба на тегло.

Благодарение на всички свои функции, Хималайският Солен Куб ще бъде скъпоценно парче красота, което може да бъде комбинирано и с хималайски солни стени.

Галерия Хималайски солен куб

Хималайски куб
Хималайски куб
Хималайски куб
Хималайски куб
Хималайски куб
Хималайски куб
Хималайски куб Хималайски куб Хималайски куб Хималайски куб Хималайски куб Хималайски куб

 

 

Хималайски куб – изтеглете описанието от тук


Свържете се с нас
Имате интерес към продукта?
Свържете се с нас за допълнителни въпроси и оферта

За допълнителни въпроси , моля попълнете контактната форма или позвънете на нашите телефони.