Хималайски солен куб

Обадете се

Хималайски Куб – Уникално украшение за вашия Спа или Уелнес център

Сол и Здраве

Солта, като водата, играе важна роля в нашето здраве: нашето тяло съдържа сол, тя се използва, за да се формират важни елементи, за основните жизненоважни функции. Истинската кристална сол е по-богата и съдържа тези естествени елементи, които са налични и в нашето тяло. Солните находища, намиращи се във високите планини, като Хималаите, са блокове от бяла, пурпурна или червеникава на цвят сол. Хималайската кристална сол е 100% чиста и се извлича на ръка от древните солни пещери. Използването на този вид сол е навлязло в редица процедури, като детоксикация и подмладяване на тялото, приготвяне на Peloid маска, такива целящи да обогатят кожата с ценни микроелементи и да се създадат правилните условия за ефективна здравна терапия в специални солни стаи. Последните стават все по-популярни в СПА и Уелнес центровете. За този вид солна терапия може да се каже, че е полезна в неутрализирането на вредните електромагнитни емисии и за лечение на респираторни и кожни заболявания от различни видове, като циреи, екзема, суха или мазна кожа и др.

Хималайският Солен Куб е иновативен продукт за Спа и Уелнес центрове, които желаят да създадат емоционална и ободряваща солна стая в ново или вече съществуващо пространство. 30-40 минутна процедура е достатъчна, за да се постигнат същите резултати, като при тридневен престой  на морето. Може да се възползвате от морския климат, без да се отдалечавате от дома.

Хималайския Куб  има още вградени:

haloterapia Халотерапия                                     aroma Аромотерапия                          cromo Хромотерапия

warm Затопляне                                          music Музика

които ще направят престоя на клиентите ви още по-приятен , полезен и забавен.

Какво е халотерапията?

Халотерапията е напълно естествен метод , представляващ разпръскване на солни микрочастици / има два вида разпръскване на солни частици – сухо, чрез халогенератори които разпрашават солта до малки кристалчета и мокро, които разпръскват солен разтвор /. Чрез тях се възпроизвеждат условията на морската среда и на плажната ивица. Антибактериалното и противовъзпалително действие на тези солени микрочастици стимулира имунната система и премахва напрежението в мускулите, стреса, предотвратява образуването на петна и акне. Освен това парите обогатява кожата с йод, вещество, което ускорява метаболизма и помага за естествена загуба на тегло.

Благодарение на всички свои функции, Хималайският Солен Куб ще бъде скъпоценно парче красота, което може да бъде комбинирано и с хималайски солни стени.

Хималайски куб – изтеглете описанието от тук


За допълнителни въпроси , моля попълнете контактната форма или позвънете на нашите телефони.