Стягащи апарати за лице и тяло

Обадете се

Машини за оформяне на стегнато тялото и обновяване на кожата на лицето.

img chache

Този апарат за стягане на контурите на тялото и на лицето е уникална неинвазивна система, която е подобрена версия на системата ”  SynShape ”, включваща:

 • Биполярна 1 мегахерцова радиочестота / bi-polar 1MHZ RF /- със специалната си електронна система за съвпадение на импеданса / съпротивлението / на кожата във всички третирани зони тя намира автоматично максималната RF енергия излъчвана в дълбокия тъканен слой с която може да се третира зоната без да се  прегрее кожата, като това води до максимални резултати без рискове.
 • Лед светлина / LED light /
 • Инфрачервена светлина и засмукващ вакуум ролер – инфрачервената светлина е за подобряване на кръвообращението и еластичността в третираните зони, технологията ”  Deep Vacuum Negative Pressure Massage Technology ”  намалява мастните клетки и увеличава производството на колаген.

Галерия Оформяне лице и тяло

стягане
стягаща машина
стягаща машина
стягащи машини 1
стягане стягаща машина стягаща машина стягащи машини 1

 

Системата може да отговори на всички изисквания на клиента за процедури свързани със стягане  и намаляване на бръчките на кожата и намаляване на целулита. Да накара клиента да изглежда и да се чувства добре.

 1. Повдигане и оформяне на линиите на лицето;
 2. Подмладяване и изглаждане на бръчките;
 3. Подобряване на метаболизма на кожата, което води до забавяне на стареенето и;
 4. Заличаване на белези;
 5. Намаляване на целулита и стягане на контурите на тялото.

img chache

Гореописаната конфигурация  е Vinci

Предлагаме и друга конфигурация включваща:

img chache

 • ръкохватка за криолиполиза – чрез криолиполизата се постига премахване на натрупаните мастни тъкани чрез контролирано охлаждане до минусови температури. Апаратът селективно изолира и замразява мастните отлагания, контролирайки температурата, вакуумното засмукване и продължителността на процедурата. По този начин се унищожават мастните клетки които се усвояват от организма и така  видимо намалява мастния слой.
 • ръкохватка ”ICE Thermal” – удобна, безопасна, неинвазивна процедура.
  Клинично доказано е че спомага за гладката, стегната и контурно оформяна  кожа. Естествено изглеждащи резултати още от първата процедура – третиране на всички цветове на кожата, лице и тяло, чело, очи, челюстна линия и якичка, всичко в една процедура.
  Постига се цялостен младежки външен вид, като стимулира естественото обновяване на колагена.

img chache

 


Свържете се с нас
Имате интерес към продукта?
Свържете се с нас за допълнителни въпроси и оферта

За допълнителни въпроси , моля попълнете контактната форма или позвънете на нашите телефони.

4.6/5 - (42 votes)