Криолиполиза

Обадете се

Какво е Криолиполиза?

img chache
Криолиполиза (cryolipolysis) е медицински, неинвазивен (не нарушава повърхността на кожата) метод. При него чрез охлаждане до -8 градуса се премахват излишните мазнини в желаните зони.

Процедурата е безболезнена, с нулев възстановителен период и бързи резултати –  видими между 15 и 30 ден от провеждането и.

Aпарат за криолиполиза – цена и употреба

Алтернатива на липосукцията чрез CRIOCUUM  – апарат за криолиполиза

Апаратът за криолиполиза CRIOCUUM е иновативен продукт, посредством който се прилага неинвазивна процедура за оформяне контура на тялото. Апаратът селективно изолира и замразява мастните отлагания, контролирайки температурата и продължителността на процедурата.

Той може да се окомплектова с различни ръкохватки, които дават възможност за третиране на различни зони от тялото. Апликаторът създава контролиран вакуум ефект, посредством който областите с натрупани мазнини се засмукват в кухината и селективно /само върху тях / се прилага охлаждане.

Апарата за криолиполиза е на достъпна цена и с високо качество. Няма да ви се налага да правите компримис с предлаганите от вас услуги, защото ние от Диадженти знаем колко важно е за вас да имате доволни клиенти. За повече информация за предлаганото от нас оборудване за фризьорски салони и салони за красота можете да се свържете с наш консултант на тел:0884 959 503

Комплект за криополиза

Прилагането на процедурата върху тялото се осъществява с поставянето на ръкохватки върху проблемните зони, специални кърпи и охлаждащ гел.

Стандартно апарата е окомплектован с две големи ръкохватки – подходящи за измерени мастни натрупвания над 35 мм. Има възможност за окомплектовка с малка ръкохватка – за мастни натрупвания под 35 мм и извита ръкохватка – за зони с крив контур и за мастни натрупвания под 35 мм.

Две терапии за по-добри резултати

Комбинирането на криолиполизата с друга технология – Шоково-вълнова терапия ще доведе до по-бързи и сигурни резултати в намаляването на мазнините и ще стимулира лимфния дренаж и стягането на кожата.

В зависимост от първоначалната дебелина на слоя мазнини, ориентировъчната загуба е между 3  и 15 мм. (между 25 и 45% на мастните тъкани) давайки видими първи резултати само след няколко дни от първата сесия. Необходимо е да се изчака поне 6 седмици за постигане на окончателните резултати.

Основното при функционирането на корекцията на контура на тялото е клетъчното разрушаване (апоптоза) на абнормалните клетки и излишните нормални клетки. Тази техника е единствената, при която се унищожават адипоцидните клетки без хирургична намеса, като мастните натрупвания, елиминирани по време на сеанса не се възстановяват в последствие.

Разрушените мастни клетки се изхвърлят по естествен път от организма чрез лимфната система. Това е един от най-новите и ефективни методи за борба с натрупването на мазнини в проблемните области – Корем, Паласки, Бедрата. Трайно премахва мастните клетки и портокаловата кожа.

Галерия Криолиполиза

Cryolipolysis
Alternative to liposuction
criocuum_foto_067
criocuum6
Cryolipolysis
criocuum7
criocuum8
Cryolipolysis
Cryolipolysis Alternative to liposuction criocuum_foto_067 criocuum6 Cryolipolysis criocuum7 criocuum8 Cryolipolysis

Открийте подробности тук

 

Доставен от нас апарат


Свържете се с нас
Имате интерес към продукта?
Свържете се с нас за допълнителни въпроси и оферта

За допълнителни въпроси , моля попълнете контактната форма или позвънете на нашите телефони.