Криолиполиза

Обадете се

Какво е Криолиполиза?

Криолиполиза, Структориране на тяло, Антицелулитна процедура

Алтернатива на липосукцията чрез апарат за неинвазивно структуриране на тялото

Криолиполиза (cryolipolysis) е медицински, неинвазивен (не нарушава повърхността на кожата) метод.

При него чрез охлаждане до -8 градуса се премахват излишните мазнини в желаните зони.

Процедурата е безболезнена, с нулев възстановителен период и бързи резултати –  видими между 15 и 30 ден от провеждането и.

Апаратът CRIOCUUM е иновативен продукт, посредством който се прилага неинвазивна процедура за оформяне контура на тялото. Апаратът селективно изолира и замразява мастните отлагания, контролирайки температурата и продължителността на процедурата. Апаратът може да се окомплектова с различни ръкохватки, които дават възможност за третиране на различни зони от тялото. Апликаторът създава контролиран вакуум ефект, посредством който областите с натрупани мазнини се засмукват в кухината и селективно /само върху тях / се прилага охлаждане.

Комплект за криополиза

Прилагането на процедурата върху тялото се осъществява с поставянето на ръкохватки върху проблемните зони, специални кърпи и охлаждащ гел.

Стандартно апарата е окомплектован с две големи ръкохватки – подходящи за измерени мастни натрупвания над 35 мм. Има възможност за окомплектовка с малка ръкохватка – за мастни натрупвания под 35 мм и извита ръкохватка – за зони с крив контур и за мастни натрупвания под 35 мм.

Две терапии за по-добри резултати

Комбинирането на криолиполизата с друга технология – Шоково-вълнова терапия ще доведе до по-бързи и сигурни резултати в намаляването на мазнините и ще стимулира лимфния дренаж и стягането на кожата.

В зависимост от първоначалната дебелина на слоя мазнини, ориентировъчната загуба е между 3  и 15 мм. (между 25 и 45% на мастните тъкани) давайки видими първи резултати само след няколко дни от първата сесия. Необходимо е да се изчака поне 6 седмици за постигане на окончателните резултати.

Основното при функционирането на корекцията на контура на тялото е клетъчното разрушаване (апоптоза) на абнормалните клетки и излишните нормални клетки. Тази техника е единствената, при която се унищожават адипоцидните клетки без хирургична намеса, като мастните натрупвания, елиминирани по време на сеанса не се възстановяват в последствие. Разрушените мастни клетки се изхвърлят по естествен път от организма чрез лимфната система. Това е един от най-новите и ефективни методи за борба с натрупването на мазнини в проблемните области – Корем, Паласки, Бедрата. Трайно премахва мастните клетки и портокаловата кожа.

Открийте подробности тук

 

Доставен от нас апарат


За допълнителни въпроси , моля попълнете контактната форма или позвънете на нашите телефони.