Промоции

Обадете се

ПРЕДЛАГАМЕ НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ:

Иновативно оборудване за санитаризиране на помещения.

Ние Ви предлагаме оборудване за пречистване на въздуха до 99,99%, с възможност за работа 24 часа в денонощието само за 15 минути на цикъл.

Днес като източник на пандемията би било подходящо да се санитаризират както повърхностите, така и въздухът, носител на бактерии и вируси, включително CODIV.

Ако повърхностите могат да се дезинфекцират веднъж или няколко пъти на ден, дезинфекциращите въздуха апарати, работят постоянно и санитаризират околната среда, в която се намират, осигурявайки по-постоянна и по-добра защита за здравето.

Следователно търсещият санитаризиращи и дезинфекциращи продукти клиент има два избора – системи, една за санитаризиране на въздуха и другата за дезинфекция на повърхностите (те не са алтернатива една на друга, а се допълват).

Тук идва и нашето предложение – Оборудване за дезинфекция с UVC лъчи( гермицидни или още бактерицидни лампи).

Гермицидните лампи излъчват много къси ултравиолетови вълни, смъртоносни за микроорганизмите.

Обща информация за гермицидни лампи:
Ултравиолетовите лъчи излъчват много високо енергийно ниво с дължина на вълната между 200-400 nm. По-конкретно, този метод се оказа научно много ефективен за дезинфекция. Над 90% от общото UV лъчение е точно 254 nm. Дължината на вълната 200-280nm се нарича UVC. Така че дезинфекцията с използване на дължина на вълната 254nm се нарича UVC дезинфекция. 254 nm радиация унищожава микроорганизмите, променяйки генетичната информация, съдържаща се в тяхната ДНК, гарантираща 99,99% унищожение.
Безопасност на UVC гермицидни системи:
UV-C лъчите представляват опасност за кожата и очите, поради което винаги трябва да се избягва пря-кото излагане на лъчите. UV-C осигурява дезинфекция без никакви остатъци, следователно тези систе-ми не предполагат необходимостта от отстраняване или неутрализиране на опасни остатъчни про-дукти след дезинфекция. UVC гермицидните системи са бързи, евтини и екологични, тъй като във въздуха / водата не се добавят химикали и няма опасни или токсични химикали, които да бъдат изхвърляни.
Предимства на UVC гермицидните системи:
Времето за дезинфекция е бързо, с типичен дезинфекционен цикъл с продължителност около 15 ми-нути. Това позволява изключително бързи цикли/периоди на санитаризиране на околната среда. Пора-ди своята простота, UV-C дезинфекцията е изключително лесна за използване. Става много лесно да планирате използването на UV-C дезинфекционна система, когато знаете протоколите за употреба.
Приложения на UVC гермицидни системи:
Нашите гермицидни системи могат да бъдат широко използвани на практика и тяхната област на при-ложение непрекъснато нараства. Предлагат се системи за дезинфекция на помещения, въздух, предме-ти и оборудване, климатични канали, линейки и други превозни средства, канали, конвейерни ленти и много други приложения.

Дезинфекция и пречистване Дезинфекция и пречистване Дезинфекция и пречистване

Мобилно, стилно и функционално оборудване за унищожаване на 99,99% вируси, микроби, бацили и спори.


За допълнителни въпроси , моля попълнете контактната форма или позвънете на нашите телефони.

Hammam table

Хамам Маса

Хамам маса, мраморна Спа маса за традиционна турска баня

Виж повече
Tightening machines for the face and body

Стягащи машини за лице и тяло

Извор на младост и самочувствие

Виж повече
Мултифункционално Масажно Спа легл

Мултифункционално СПА легло 

Мултифункционално СПА легло

Виж повече
ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ – край на нежеланото окосмяване

Виж повече

Водно Дермабразио

Апарат за кислородна терапия и воден пилинг

Виж повече
IPL / Diode лазери

IPL и Диодни лазери

Златния стандарт на фото епилацията

Виж повече
HIFU апарати

HIFU апарати

Лифтинг машини, работещи с високоинтензивен фокусиран ултразвук

Виж повече