Масажни столове

Обадете се

Столът HydroMassage предоставя на вашите членове персонализиран, иновативно уелнес и възстановително решение.

Масажни столове – Отпуснете се, възстановете се, подмладете се.

Страхотно за мускулни болки, стрес, и възстановяване след тренировка. Напълно адаптивни за нуждите на всеки член въз основа на скорост на масаж, интензитет, място на масаж и температура.

Удобно, тъй като типичното време за масаж е 10-15 минути. Не се изисква персонал за експлоатация на стола HydroMassage

Без клиента да бъде докосван от непознат – спазване на физическа дистанция.

Основни предимства на стола за хидромасаж:

Увеличава приходите за всички Фитнес или Уелнес клубове:

  • С безплатен Хидромасаж за всички нови членове на вашия фитнес клуб или за всеки нов клиент, столът HydroMassage помага да се получат допълнителни 10% + повишаване на себестойноста на картата за членство, по-високи ставки за клуба.

Осигурява нови членове

Възстановяване след тренировка:

  • Възстановяването е едно от най-важните неща във фитнеса. Всички членове обичат, да имат персонализирани, иновативни решение за Уелнес и възстановяване на разположение всеки ден.
  • HydroMassage има изключително висок процент на използване и удовлетворение, а членовете се връщат в клубовете между тренировките, за да получат масаж, което е чудесно за увеличаване и задържането на клиентите.

Разграничаване на клубовете:

  • Един от най-добрите маркетингови инструменти за привличане на нови потенциални членове е да рекламирате, че предлагате иновативен хидромасажен стол, който подпомага възстановяването а и ще Ви отличи от другите Фитнес или Уелнес клубове.

Хидромасажната терапия след тренировка също може да бъде стратегия за възстановяване. Настоящите изследвания показват, че той е ефективен метод за намаляване на мускулната болезненост и усещането за умора след тренировка.

Хидромасажът може да увеличава притока на кръв към областта и е доказано, че намалява болката и възпалението, причинени от метаболитни продукти, които са се натрупали по време на тренировка. Хидромасажната терапия трябва да се извършва след тренировка.

Фитнес центровете все повече добавят удобства, насочени към възстановяване, това е устойчива тенденция.

„Потребителите чуват за Уелнес станции на самообслужване и за възстановяване. Вярвам, че добавянето на такава зона за възстановяване към всеки клуб ще разшири обхвата му и ще повиши неговата добавена стойност. […] Най-разпространеното решение за възстановяване е HydroMassage. Всички клубове, евтини и от висок клас, добавят зони за хидромасаж и членовете им ги използват като станция за релаксация и подмладяване след тренировка. ”

Масажни столове – галерия

масажни столове
масажни столове
масажни столове
масажни столове
масажни столове
масажни столове
масажни столове
масажни столове
масажни столове масажни столове масажни столове масажни столове масажни столове масажни столове масажни столове масажни столове
Свържете се с нас
Имате интерес към продукта?
Свържете се с нас за допълнителни въпроси и оферта