Фитнес оборудване

Обадете се

Търсите професионално фитнес оборудване? Искате всичко, което правите, да е в услуга на обществото и на активните хора в него? Желаете да притежавате най-добрата фитнес зала в града?

Ако отговаряте положително на тези и още подобни въпроси, то тогава на вас ви трябва професионалист, който да ви помогне както да изберете конкретно оборудване за фитнес, така и да го разположите в свободното пространство на помещението, с което разполагате.

По този начин вие ще съумеете да оползотворите в максимална степен мястото, на което сте избрали да ситуирате своята фитнес зала, а и ще дадете невероятното преживяване на всеки ваш клиент, който ще ви посещава в бъдеще. Къде в интернет, обаче ще можете да намерите точно онова оборудване за фитнес, което ви е необходимо?

Има ли конкретен професионалист, който да се занимава с това да измери пространството, с което разполагате и да ви посочи конкретни уреди, с които можете да го напълните? Разбира се, че има и вие вече сте го открили!

ПРОФЕСИОНАЛНО ФИТНЕС ОБОРУДВАНЕ НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ

Трябва да отчетете и факта, че освен качествено фитнес оборудване, ние предлагаме и изключително приемливи за всеки цени – нещо, което не се среща често в интернет днес. Всеки желае да изкара колкото се може повече, когато става въпрос за масово хоби, каквото безспорно е фитнесът.

Това, което ви трябва най-вероятно са уреди от типа на бягащи пътеки, велоергометри, гръдни преси, различни уреди за крака, разнообразни видове лежанки, както и не на последно място – тежести от всякакъв вид.

Ние можем да ви предложим всичко онова, което вече ви изброихме, но нека не ви отнемаме възможността да разгледате сайта ни още по-подробно, за да видите сами от какви до какви граници можем да се заемем със задачата да създадем фитнеса на вашите мечти и стойностните постижения!

Защо да се доверите на Diagenti.com

Все повече хора в днешно време изпитват нужда да тренират в свободното си време. Много по-рядко, обаче имаме час за себе си, в който да се насладим на качествена тренировка, която да ни натовари достатъчно до степен, в която тялото ни изпитва трудност да продължи и за това е необходимо хората да разчитат на оборудвана фитнес зала.

Ние от Diagenti.com ще направим всичко по силите си, влагайки ресурси като професионализъм и време, за да направим вашата фитнес зала най-обичаната в района, в който се намирате.

След като заложите на нашето фитнес оборудване, вие ще успеете да създадете една добре подредена, пълна с професионални фитнес уреди зала, в която хората ще постигат по-добри версии на себе си.

Ние знаем как точно се прави фитнес зала, как точно трябва да разположите уредите вътре и как да се справите с основната пречка, ако я има, разбира се – оскъдното пространство в някои помещения.

Ако желаете да сте горд собственик на фитнес зала, която покрива и най-стриктните изисквания за такъв тип помещения, потърсете ни, доверете се на нашата експертна преценка – ние ви очакваме на нашия уебсайт или на директна телефонна връзка. Работата ни е свързана със здраве, а вие искате да предлагате точно това на хората – нека вървим ръка за ръка към вашия успешен бизнес!

 

img chache

Доказано Европейско качество с уникален дизайн.

Нашето портфолио обхваща широка гама от фитнес уреди – силово, кардио и рехабилитационно оборудване за професионално и домашно ползване, способни да посрещнат нуждите на всички наши клиенти.

Бягащи пътеки

 

 

Бягащи пътеки

пътечка
табло 1
пътечка табло 1

Велоергометри

Велоергометри

велоергометър
велоергометър табло
велоергометър велоергометър табло

 

 

Кростренажори

img chache

 

Гръдни преси

img chache

Уреди за крака

img chache

img chache

Различни видове лежанки

img chache

img chache

 

Предлагаме цялата гама от фитнес оборудване – професионално, полупрофесионално и за домашно ползаване.

img chache

 

РАЗЛИЧНИТЕ КАТАЛОЗИ НА ФИРМАТА ПРОИЗВОДИТЕЛ МОЖЕТЕ ДА ИЗТЕГЛИТЕ ПО ДОЛУ:

 

Линия ESSENCE;    Линия CARDIO COMERCIAL;    Линия CIRCUIT;   

 

Линия PLATE LOADED MACHINES;    Линия FUNCTIONAL TRANING;     Линия RS;

img chache

 


 Моля при интерес изпратете запитване чрез нашата контактна форма или на нашите телефони.