Термален Спа Център

Термален Спа Център за вашите клиенти

Термален Спа Център

Термалния Спа Център позволява извършването на уникални масажни техники, но не на последно място предлага на своите потребители едно незабравимо емоционално преживяване.

ACUA е многофункционален инструмент, който предлага на операторите разнообразие
от възможни процедури:

Парна баня                           Шотландски душ
Масаж                                     Хромотерапия
Музикална терапия

Като по този начин имате допълнителни функционални възможности за множество работни процедури, които могат да се предлагат на клиента в СПА центъра, за постигане на максимална печалба.

  • Парата, произведена от ACUA, може да бъде обогатена и ароматизирана с различни етерични масла – арома парна баня. Малкият балдахин гарантира бързо насищане с ароматни пари без да влиза в контакт с тялото на клиента. Тази процедура може да се комбинира и с хромотерапия – арома парна баня и хромотерапия.
  • Повърхноста за масаж в ACUA е разделена на три части, така че клиента е винаги стабилен и никога не се изплъзва. За повече комфорт частите могат да бъдат регулирани електрически. Повърхноста за масаж е произведена от дърво, за третирането на което е използвана технология в производството на яхти, която гарантира якост запазване на външният си вид и абсолютна водонепромокаемост. Като опция може да бъде добавен и матрак покрит с непромокаем и антиалергичен материал за повече удобство.
  • С Шотландският душ, намиращ се в сгъваемото метално рамо имате и контрастна процедура. Специфични протоколи позволяват настройването на циклите на впръскване на различните струи – топла и студена вода.

  • Мощната вградена система за хромотерапия дава чувството за “плаване” върху цветове.
  • Хромотерапия с цветни цикли, които могат да бъдат персонализирани и програмирани да бъдат координирани с други функции, като например парните цикли или с музикотерапия.

 

ACUA предлага много и различни процедури; парни бани, терапии с кал, водорасли или глина, хамам терапии, ексфолиращи и други масажи комбинирани с хромотерапия и музикална терапия и още много, много. Всичко зависи от Вас.

ACUA дава възможност за пълна релаксация на тялото, създаване на благосъстояние на душата на клиента, което може да е в допълнение с извършване на различни козметични процедури.

Леглото ACUA позволява на оператора да достигне до всички части на тялото на клиента.  Дизайнът му го прави уникален, завладяващ и в същото време изключително стабилен за перфектна функционалност.

Поддръжката и почистването на леглото е улеснена максимално.

Водното легло е иновативен продукт, съчетаващ водещи технологии, което издига на друго ниво масажа в СПА и Уелнес центъра.

   

 

Цветът на светлината, излъчвана от леглото може да се контролира и синхронизира безжично с друго оборудване на производителя (опция).  Така всяко оборудване едновременно ще свети в един и същ цвят.

Кратка презентация:


Допълнителна информация Тук и Тук


При интерес към някой от продуктите или за допълнителни въпроси, моля попълнете контактната форма или позвънете на нашите телефони за повече информация.