Мултифункционално СПА легло 

Обадете се

Мултифункционално СПА легло

Масажно Водно легло за СПА и Уелнес центрове

Мултифункционално Спа легло, Уелнес легло, Масаж

Mултиункционалното Спа легло позволява извършването на уникални масажни техники, но не на последно място предлага на своите потребители едно незабравимо емоционално преживяване.

То е снабдено с воден матрак със система за затопляне и благодарение на  опционалните си възможности може да се трансформира в три различни спа легла;

Опростената система позволява замяната на водния матрак с хималайска сол или с кварцов пясък, като по този начин напълно го променя, придава допълнителни функционални възможности и дава редица избори за работни процедури, които могат да се предлагат на клиента във вашия СПА или Уелнес център.

Оборудване на Мултифункционално Спа легло

Масажното легло е оборудвано с противоалергичен матрак, с отделни сектори, позволяващи избягването на досадните ефекти на “вълна”. Доброто разположение на клиента, на който се извършва масажа и запазването на тялото му в желаното положение. Всяко малко движение на клиента по матрака създава серия от “микро вълни”, които извършват непрекъснат масаж на тялото, стимулирайки венозната и лимфна циркулация. Мощната вградена система за хромотерапия дава чувството за “плаване” върху цветове.

Легло с пясък

Леглото с пясък дава възможност за пълна релаксация на тялото, създаване на благосъстояние на душата на клиента, което е в допълнение на извършваните различни козметични процедури. Топлият кварцов пясък (температура от 32 ° до 40 °С)  и химико-физичните му свойства, действат като средство за пречистване, дезинфекция и алкализиране, отпускат мускулите, костите и ставите.

Легло с хималайска сол

Леглото с хималайска сол е в състояние да възстанови баланса на тялото. Топлината и микро-масажа, направен от частиците сол, допълнително улеснява качеството си на взаимодействие с клиента, като в същото време солта се оформя по контура на клиента.

Мултифункционалното Спа легло позволява на оператора да достигне до всички части на тялото на клиента, неговата патентована система за затопляне е бърза и безопасна и позволява да се регулира температурата на легло с голяма лекота.

Дизайнът му го прави уникален, завладяващ и в същото време изключително стабилен за перфектна функционалност. Окомплектовано е с дистанционно управление, чрез което околната среда може да бъде осветена в желания цвят. Поддръжката и почистването на леглото са улеснени максимално. Водното легло е иновативен продукт, съчетаващ водещи технологии, което издига на друго ниво масажа в СПА и Уелнес центъра

Подробно описание изтеглете от Тук


За допълнителни въпроси , моля попълнете контактната форма или позвънете на нашите телефони.