Мултифункционално СПА легло 

Мултифункционално СПА легло

Масажно Водно легло за СПА и Уелнес центрове

Mасажното водно легло позволява извършването на уникални масажни техники, но не на последно място предлага на своите потребители едно незабравимо емоционално преживяване.

То е снабдено с воден матрак и благодарение на  опционалните възможности може да се трансформира в три различни спа легла; опростената система позволява замяната на водния матрак с хималайска сол или с кварцов пясък, като по този начин напълно го променя, като придава допълнителни функционални възможности и дава възможност за работни процедури, които могат да се предлагат на клиента в СПА центъра.

Оборудване на масажното легло

Масажното легло е оборудвано с противоалергичен матрак, с отделни сектори, позволяващи избягването на досадните “вълна” ефекти, добро разположение на клиента, на който се извършва масажа и запазването на тялото в желаното положение. Всяко малко движение на клиента по матрака създава серия от “микро вълни”, които извършват непрекъснат масаж на тялото в насока венозна и лимфна циркулация. Мощната вградена система за хромотерапия дава чувството за “плаване” върху цветове.

Легло с пясък

Леглото с пясък дава възможност за пълна релаксация на тялото, създаване на благосъстояние на душата на клиента, което е в допълнение на извършваните различни козметични процедури. Топлият кварцов пясък (температура от 32 ° до 40 °С)  и химико-физичните му свойства, действат като средство за пречистване, дезинфекция и алкализиране, отпускат мускулите, костите и ставите.

Легло с хималайска сол

Леглото с хималайска сол е в състояние да възстанови баланса на тялото. Топлината и микро-масажа, направен от частиците сол, допълнително улеснява качеството си на взаимодействие с клиента, като в същото време солта се оформя по контура на клиента.

Дизайнът му го прави уникален, завладяващ и в същото време изключително стабилен за перфектна функционалност.

Подробно описание изтеглете от Тук


За допълнителни въпроси , моля попълнете контактната форма или позвънете на нашите телефони.