Хамам Маса

Обадете се

Хамам маса

Интерпретация на мраморна Спа маса за традиционна турска баня / Хамам/

Иновация целяща да възстанови културните корени на благоденствието и да ги предложи, вземайки в предвид нуждите на съвременното общество.

Концепцията е свързана с културата Хамам, но това не е турската баня широко разпространена в Уелнес и Спа центровете, а това е ритуал, съставен от поредица от различни лечения, като използва редуване на топли и студени среди в подготовката на тялото и ума за сетивни и емоционални преживявания.

Масата е много важен инструмент за икономично използване на влажната зона – пословично един от най-значимите източници на разходи за тези, които инвестират в Уелнес и Спа сектора. В допълнение към неговата функционалност, това е продукт, който внася характеристиките на светлината/ хромо / и цвета като неразделна част от лечението, с участието на повече и повече от сетивата на клиента, в резултат на което  той ще достигне до дълбоко състояние на релаксация .

Едно красиво предизвикателство, което отваря вратата към един неизследван свят, където културата и бизнеса са преплетени заедно по пътя към успеха.

Без необходимост от допълнителни строителни дейности.

Просто поставяте масата в което помещение желаете.

Допълнителна информация изтеглете от тук


За допълнителни въпроси , моля попълнете контактната форма или позвънете на нашите телефони.